Wermdö Golf Academy & Shop får tillökning

Som nyhet inför säsongen 2018 vill vi presentera våra nya tillskott till teamet. Från och med April börjar Lukas Landahl som tränare hos oss och Gun Billström i shoppen.
Wermdö Golf & Country Club

VARMT VÄLKOMNA TILL WERMDÖ ACADEMY & SHOP SOM I ÅR FÅR TILLÖKNING!

Som nyhet inför säsongen 2018 vill vi presentera våra nya tillskott till teamet. Från och med April börjar Lukas Landahl som tränare hos oss och Gun Billström i shoppen.

“Jag har varit medlem på Wermdö G&CC sen jag var 6-7 år gammal och spenderat en stor del av min fritid genom åren nere på klubben, så det ska bli otroligt kul att få möjligheten att jobba heltid denna säsong med golf och att göra det just på klubben där jag växt upp. Att få vara en del av Ida-Marias och Henriks team är också något jag ser fram väldigt mycket emot då jag vet att jag kan lära mig mycket av båda två. I vintras gick jag först steget i golftränarutbildningen (TAU) och kommer med hjälp av det jag fick med mig därifrån, mina egna erfarenheter som golfare och en ständig vilja att lära mig mer att försöka hjälpa alla medlemmar att utvecklas som golfare.”

 

 

 

“Jag kommer ursprungligen från Umeå men bor sedan 15 år tillbaka i Bromma. Har under mitt liv alltid varit intresserad av människor, stora som små. Alltid varit fascinerad av att ta del av allas olika personligheter, dess bakgrund, och hur vi når största möjliga utveckling. Har under mitt liv arbetat inom Socialtjänsten samt Barnpsykiatrin. På fritiden gillar jag allt som handlar om sport. Har varit aktiv inom gymnastik, badminton, fotboll och såklart golf. Golfen har funnits i mitt liv i drygt 40 år och är en fantastisk sport på alla sätt, dock den enda sport som visat att jag har ett temperament. Har varit arbetande pensionär sedan jag var 65, känner mig dock inte en dag äldre än “ung” och glad i livet. Ser mycket fram emot att arbeta tillsammans med samtliga kollegor på Wermdö G&CC och möta alla medlemmar samt gäster.”

 

 

 

Med våra nya rekryteringar hoppas vi kunna förbättra vår verksamhet med både energi, kunskap och service. Lukas kommer att arbeta mycket med våra juniorer, hålla lektioner och kurser samt utveckla vår knatteverksamhet. Gun kommer att se till att ni möter en välsorterad shop samt får bästa möjliga service.  Med Gun och Lukas som tillskott är tanken att vi, Henrik och Ida-Maria ska få mer tid att jobba med våra elever ute på träningsområdena. Vi fortsätter att arbeta med vårt bokningssystem timecenter.se/wga. Redan nu kan ni anmäla er till våra lektioner, kurser samt gruppträningar inför säsongen.

Några nyheter i vårt kursprogram är bland annat, ”Get into the woods” som är en kurs för dig som vill utveckla din teknik med fairwaywoods samt din driver. Vi har även lagt till ”Det mentala spelet”. En mental kurs bestående av en föreläsning under förmiddagen där de ”mentala verktyg” introduceras. Under eftermiddagen får du möjlighet att prova dessa verktyg ute banan tillsammans med din tränare.

Vi hoppas att kunna inspirera dig med några av våra nya kurser eller ta del av de populära kurserna som fanns på menyn från förra säsongen. Vi jobbar med att täcka alla spelets olika delar i vårt kursprogram. Passa på att anmäla dig redan nu för att säkra din plats tidigt på säsongen!

Vi har som ambition att varje säsong utveckla sortimentet i shoppen. Vi har varit lyhörda och därmed försökt tillmötesgå våra medlemmar och gästers efterfrågan när det gäller färger, former och design. Till säsongen 2018 har vi utökat sortimentet med några nya leverantörer: Under Armour, Puma, Ralf Lauren, Ivanhoe, Cleveland Golf och Lyle & Scott

Vi hoppas på att få träffa er alla snart! Lördagen den 21 April är WGA:s stora och ”officiella” öppningsdag med leverantörer och deras representanter på plats i shoppen samt kring rangen. Då får du möjlighet att prova på det senaste inom hårdvara där du får veta vilka klubbor och även skor som passar dig bäst. Självfallet kommer du även få hjälp med det senaste inom golfmodet. Notera det i kalendern redan nu.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor till oss: e-post idamaria@wermdogolf.sehenrik@wermdogolf.se, tel 08-574 60710

Varmt välkomna till säsongen 2018!
Ida-Maria, Henrik, Gun & Lukas, WGA