Jakt

Animerad vit pil ned ikon

Jaktsektionen på WGCC

På Wermdö Golf & Country Club finns en aktiv jaktsektion. Kommittén består av Åke, Peter och Carin Carlson (Jaktchef), Britt Eisner (Drevchef) och Sumile Segerdahl (Hemsidan). Förutom skyttar är det absolut nödvändigt med drevkarlar och eventuellt hundar för att jakten skall bli framgångsrik. 

Wermdö Golf & Country Club
The Carlson Family, nya Jaktchefer 2019

Nya Jaktchefer 2019!

I samband med Jaktsektionens traditionella avslutningsmiddag 16 februari 2019 lämnade Wiveka Horwitz efter 10 år över stafettpinnen som Jaktchef för WGCCs Jaktsektion till The Carlson Family, det vill säga Åke, Peter och Carin Carlson. Vi tackar Wiveka för det engagemang och arbete hon lagt ned som Jaktchef och önskar The Carlson Family lycka till!

Vill du vara med?
Du som är intresserad av att vara med anmäl dig till Åke Carlson. Klä dig i oömma och varma kläder/skor. Samling kl. 7.30 på klubben. Jakten pågår fram till ca kl. 10.00. Efter jakten samlas vi kring lägerelden för intag av egen matsäck. Vi tar hand om dig och lär dig allt du behöver veta! (Se tider för jakter längre ned på sidan). Kontakta i så fall Åke Carlson (akecarlson@telia.com) så får du veta mer!

Jaktmiddag
Säsongen avslutas alltid traditionsenligt med gemensam jaktmiddag i början av mars för alla som deltagit under säsongen.

Jaktgolf
Arrangeras vår och höst  äger rum maj och september.