Tennis

Animerad vit pil ned ikon

Tennis

Tennisbanan öppnar för spel 1 maj.

WGCC har en hard court tennisbana som bokas via MATCHi. Banhyra ingår i medlemskapet i WGCC. Registrera ett konto på MATCHi med samma mailadress som på ”min golf”. Lös gärna ett countrymedlemskap  för fri tillgång till banan och även pool och bastu!
För icke-medlem kostar banan att hyra en timme 250:-. Bokar du tennisbanan via MATCHi använder du omklädningsrum, dusch och bastu utan extra kostnad.

Är du tennispartner till medlem? Vänligen swisha 50 kronor till 123 539 23 86. Du är varmt välkommen att använda våra omklädningsrum. Vill du dessutom använda poolen i samband med tennisen erlägger du en ”club-fee” om 250:- (gäller en dag) i receptionen. Då ingår tennisen. 

Privatträning i tennis kan bokas av både vuxna och barn antingen enskilt eller i grupper. Vår coach Leon Knapp Ericson är tillgänglig hela sommaren för sparring och träning, enskilt eller i grupp för stora som små, familjer eller kompisgäng. Hur vill du/ni utveckla din tennis? Prata med Leon!

I det fall du som medlem bokar bana och får upp priset 250 kronor hör du av dig till Carina på kansliet kansli@wgcc.se eller direkt till Leon. 

BOLLAR OCH RACKETAR!

Under tid då receptionen har öppet (08-16 under högsäsong) kan du hyra nya racketar till vuxna och äldre juniorer för 50 kronor/timme. Till mindre juniorer finns racket att låna gratis. Bollar finns att köpa för 100 kronor/rör.

Leon Knapp Ericson

Leon är 21 år och har varit tennistränare i 7 år, driver tennisföretaget Mana Tennis Academy. Spelat för GTK, (f.d. klubbmästare). 

Kontakt: 0709 299 001 eller e-post leonknapp@hotmail.com

För att se mer om priser för lektioner eller om ni vill spela med Leon kan ni besöka hans hemsida: www.manatennisacademy.com

Wermdö Golf & Country Club