Vem petar ner Marcus Svensson Dahlin/ Oskar Bergentoft från tronen?

Wermdö Golf & Country Club´s klassiska säsongstävlingar: Foursomebucklan och Pro´s Putter.
Wermdö Golf & Country Club

Wermdö Golf & Country Club har två klassiska säsongstävlingar: Foursomebucklan och Pro´s Putter.

Finalen i Foursomebucklan 2017 blev en stenhård match men på 19e hålet knöt grabbarna ihop säcken och tog hem segern – Grattis Marcus och Oskar!  Tyvärr blev det aldrig någon final spelad i Pro´s Putter pga skada så även där tog Marcus Svensson Dahlin hem segern men på WO. Grattis Marcus!

Bägge säsongstävlingarna är i ”cupformat”, dvs vinnarna går vidare till nästa omgång och förlorarna bjuder på ett glas efter förlusten!

  • Pro´s Putter – singel matchspel för herrar och damer klass A-C.
  • Foursomebucklan – matchspel foursome öppen för alla klasser.

Bägge tävlingarna pågår över säsongen, med start i juni och finaler i slutet av september. Exakta datum när matchen senast ska spelas meddelas på anslagstavlan efter anmälningstiden gått ut. Spelschema och resultat finns också det på anslagstavlan. Tävlingens vandringspriser finns det mer att läsa om på anslagstavlan. Tävlingen är endast öppen för medlemmar knutna till andelsmedlemskap.

I år vill vi ha rekordmånga som strider om dessa prestigetitlar!

Anmälan sker på lista för respektive tävling på anslagstavlan alternativt per mail till kansli@wgcc.se.
Spelare tar själva kontakt med motståndare och kommer överens om starttid som kan bokas utanför ordinarie bokningsregler.

OBS! Anmälningsavgiften är 100:-/per och tävling och ska erläggas före första start! Underlåtelse av detta innebär diskvalificering.