Varmt välkomna till Wermdö Golf Academy och Shop!

Under våren kommer vi (Ida-Maria & Henrik)  jobba med att förnya och renovera shop och range.
Wermdö Golf & Country Club

Vårt mål med renovering av shopen är att skapa en harmonisk och trivsam miljö. Vår förhoppning är att vårt val av färger, design på möblering samt utbud skall ge dig en upplevelse som gör att du längtar till att återvända till oss. Vårt val av leverantörer är en blandning av de ni redan känner igen och är bekanta med och som har funnits i shopen tidigare samt några nya märken som vi hoppas ni ska tycka är spännande.

Under våren kommer en uppdatering av rangen genomföras. Vi får nya vita rangebollar, härliga utemöbler för dig som vill ta en paus under träningen och kanske ta med en fika upp till rangen. En ny bollautomat ger dig möjlighet att köpa bollar genom att betala med kort, även när shopen inte är öppen.

Ett nytillskott till träningsverksamheten kommer att vara en så kallad Trackman. Det är är ett revolutionerande träningshjälpmedel och analyserar precis allt om vad som händer med klubban i bollträffen och samtidigt mäter vad som händer med bollen. Ett mycket bra komplement till din golfträning där du får ytterligare ett verktyg  som hjälper dig förstå din svingrörelse. Trackman kommer även att användas för dig som vill köpa nya golfklubbor för att kunna ge dig bästa möjliga utrustning.

Vi kommer även introducera ett nytt nätbaserat bokningssystem för lektion och kursverksamheten. Ett enkelt system där du själv kan se vilka lektionstider som är lediga samt se vilka kurser som erbjuds. Du kan på egen hand boka in dig, när som helst på dygnet. Självklart kan du också ringa oss så hjälper vi dig!

Under våren kommer vi lägga upp bilder så du kan följa oss under renoveringsprocessen. Vårt mål är att vara klara för öppning av shop och range och bjuda in dig till en fantastisk ”Grand Opening” under april månad!

Ida-Maria & Henrik