Teen Tour Future-tävling på WGCC 9 juni

Många spelare och besökare lovordade arrangemanget
Wermdö Golf & Country Club


GLÄDJE GEMENSKAP UTVECKLING

Den 9 juni arrangerade Juniorkommittén en stor Teen Tour Future-tävling på WGCC. Att kunna erbjuda klubbens  juniorer en bra tävling på hemma bana är väldigt viktigt då det ger bra möjligheter till att skaffa sig erfarenhet från spel med ett starkt startfällt  och en möjlighet till rankingpoäng.
Bästa WGCC spelare blev William Ramstedt på delad 25 plats med en finfin avslutningsrunda på 73 slag.

Vi var ett stort gäng som arbetade med tävlingen i helgen och jag vill tacka alla för insatsen. Utan många funktionärer går det inte att genomföra en sådan här tävling. Spelare, TD och domarna lovordade arrangemanget och gav WGCC mycket beröm för banan som trots det mycket torra vädret presenterade fina greenytor som rullade superbra. Det trevliga bemötandet som våra gäster får på WGCCger oss alltid bra PR.

Samma dag spelade ytterligare två av våra juniorer Teen Tour First på Wäsby GK, Kalle Brännström (T36) och Anton Sjöberg (T17).

Den 19-20/6 har vi läger på klubben för våra juniorer samtidigt som vi startar WGCC Juniortour för sommaren ANMÄL ER på ”min golf”!

 Tävlingen den 19/6 är även kval till Teen Cup där de två bästa killarna och tjejerna i varje åldersklass går vidare till gruppspel den 13/7.

 Juniorkommittén / Hans-Erik