Städdag med strålande väder, fina arbetsinsatser och god korv!

En härlig dag med många golfsugna medlemmar!
Wermdö Golf & Country Club

Städdagsgeneralen Bengt Nilsson kunde ännu en gång i ordningen av en lång följd av år öppna säsongen på WGCC, i år i ett strålande väder. Vid sin sida hade han banchefen Lasse Andersson, som informerade om dagens arbetsuppgifter, samt vår nye restauratör Fredrik Jonsson, dagen till ära iförd en ny vit kökschefsskjorta med klubbens logga, som berättade om dagens korvmeny. Bengt Nilsson som varit klubbmedlem länge sade sig ha samma känsla med Fredrik som ”när Bruno kom” (för nyare medlemmar: Bruno Simonsen skapade vår legendariska Restaurant Le Golf 1976).

En ganska stor skara medlemmar hade hörsammat uppropet och under ett par timmar utfördes en markant uppsnyggning av klubbhusområdet. Samtidigt pågick finisharbeten inne i restauranglokalen där flera medlemmar var engagerade med att bl a sätta på möbeltassar. Under tiden glödde grillen som solen på sjösidan och när arbetet blåstes av blev korvkön lång. Vår krögare har ju uttryckt en stor förälskelse i korv och han erbjöd flera varianter på denna läckerhet, till och med en veggovariant, och till detta bland annat en egenhändigt skapad räksallad!

Och i och med detta var banan öppnad för året, först i vanlig ordning för dem som utfört ett gott dagsverke och därefter även för oss andra.
Ett stort tack till alla medlemmar, bankillar, krögarpersonal och sist men inte minst Bengt för ännu en välorganiserad städdag!

Lennart Svensson
Ordförande