St Olof/Breitling spelades 28 juli

En härlig dag och kväll i trevligaste medlemssamvaro
Wermdö Golf & Country Club

Klubbens årliga paradtävling St Olof by Breitling som genomfördes på lördagen 28 juli var fulltecknad och samlade 92 deltagare i 46 bästbollslag. Resultaten blev höga i det fina vädret på en bana med bra rull och utmärkta greener.

Vinnare i A-klassen blev lag Anders Hallrin/Torbjörn Kennerfalk med 46 poäng och i B-klassen lag Michael/Kristina Nessim med 47 poäng. Hela prislistan hittar du under ”Min golf”/tävlingar.

Stämningen var som alltid vid St Olof hög nere på poolterrassen runt bardisken och det Breitlingsponsrade prisbordet. Per-Ulrik Johansson och Hans Nilson berättade några historier som höjde den ytterligare.

Vår krögare Fredrik Jonsson presenterade middagsmenyn och konstaterade att detta var den första St Olofsmiddagen i nya Wermdö golfrestaurang. Bordsgästerna i den fullsatta restaurangen  serverades en mycket välsmakande meny bestående av en kalvfilettallrik, torskrygg samt en pannacotta.

Bengt Möller som avgick vid årsmötet avtackades efter nio år i styrelsen varav sju som ordförande av Lennart Svensson som delade ut klubbens guldnål och övriga förtjänsttecken till Bengt under deltagarnas hörbara uppskattning. Han berättade också att Bengt har tilldelats Svenska Golfförbundets silverplakett. Bengt framförde därefter ett tack till klubben för sin tid i styrelsen.

Det sedvanliga av Breitling sponsrade lotteriet gladde särskilt en av middagsdeltagarna som vann en Breitlingklocka. Lotteriet inbringade hela 20 000 kronor till förmån för klubbens juniorverksamhet

Efter avslutad måltid fortsatte sedan minglet länge i en närmast magiskt varm och vacker sommarkväll i fullmånens sken – WGCC som allra bäst!

Ett stort tack till tävlingskommittén med Gunn-britt Krusberg Nilson i spetsen för en välorganiserad dag, till Eva Bonnier för sponsring och till Göran Wallin som med sin kamera förevigade St Olof 2018.