Sommarens Juniorverksamhet

Våra duktiga och flitiga Juniorer
Wermdö Golf & Country Club

En av målsättningarna med årets juniorverksamhet var att öka tävlandet på andra klubbar. Vi har kommit en bra bit på vägen. Det tävlas på flera olika nivåer och det är väldigt roligt att se. Ett gäng från Wgcc var iväg på sin första JMI-tävling på Götaström GK i Skillingaryd. Mycket handlar om att lära sig att vara ute och tävla och spela på andra banor.
Vi har flera spelare som tävlar på Skandia Tour Distrikt. Senaste tävlingen på Ågesta blev en stor framgång för Wgcc. Frans Axelsson stod som slutsegrare efter 18 hål. Stort grattis Frans! Deltog gjorde även Alex Thelander, Erik och Oscar Blomqvist. Ellen Ramstedt tävlade på tjejernas Skandia tour Distrikt på Täby.
På Skandia Tour Regional och Riks tävlar Lukas Landahl, Linus Landahl och Frans Axelsson. På senaste Regional tävlingen på Ängsö kom Lukas på en fin 9:e plats.
Nathalie Nygren har spelat på Skandia Tour Riks, Skandia Tour Elit och även spelat seniortävlingen Nordea Tour Future Series.
På SGDF Rookie tour har vi flera som har tävlat i år: Hugo Olsson, Kalle Brännström, Martin Strandgård, Ivar Strandgård, Alex Thelander, William Ramstedt, Ellen Ramstedt, Oscar och Erik Blomqvist.
På senaste SGDF Minitourtävlingen på Nacka GK deltog 4 stycken Wgcc-juniorer, Isac Wahlström, Viktor Palm, Viktor Zetterberg och Lukas Dahlgren.
Keep on Competing! //Juniorkommitten