Säsongstävlingarna avgjorda!

Grattis till vinnarna i Foursomebucklan och Pro´s Putter!
Wermdö Golf & Country Club

Foursomebucklan:
Som finalister stod till slut William Ramstedt/Alex Thelander och Douglas Ebe/Per-Staffan Nilsson (från vänster till höger på bilden). Alex berättar: ”Vi tog ledningen i början av matchen för att sedan förlora hål 10, 11 och dela hål 12. Inför 18 så var Per-Staffan och Douglas 1 upp men efter birdie på hål 18 från oss fortsatte matchen till ett särspel. Hål 1 och 2 delades och på hål 3 gjorde vi ett par, vilket gjorde att matchen avgjordes på det tredje särspelshålet! Vi vill passa på att rikta ett speciellt tack till Kenneth Adenskog och kansliet för att ha styrt upp denna tävling i det roliga formatet foursome.”

Pro´s Putter:
Efter många rafflande matcher stod till slut Carl Engelberth och Per Lilja som finalister. Per berättar: ”Trots höstförhållanden bjöds det på fantastisk golf med satta puttar under press, pinnträffar på fulla slag och flera birdies. Per gick ut som segrare i matchen med 2/1, men vid det laget hade båda tävlande bättre resultat än sina handicap. I sanning spännande och välspelat, som det ska vara.
Vi borde alla spela mer match! Poängbogey är ju trevligt, men det finns något fantastiskt i att sänka en putt för bogey på ettan och knyta näven som Tiger Woods för att den var för hålet. På Wermdö finns det ingen matchtävling som är mer prestigefull än vår kamp om Richard Woolers ”Pro’s Putter”.
Missa inte chansen att vara med nästa år, när vi har så här roligt går det verkligen att hävda att alla är vinnare!”  
// Vi som spelade 2019

Grattis säger vi på klubben till vinnarna och väl kämpat av alla deltagare!
Prisutdelning sker vid första möjliga klubbtävling till våren.