Säsongssammanfattning herrveteraner

Säsongen 2017 är avslutad
Wermdö Golf & Country Club

Vår säsong är numera helt avslutad i och med att eclectictävlingen, som består av fyra tävlingar, avgjorts.

Det är med blandade känslor som vi ser tillbaka på säsongen 2017. I år har det varit många dödsbud, fyra stycken har lämnat oss. Personer som vi under många år delat golfen med. Vi känner alla stor saknad.

I övrigt så har den ordinarie golfsäsongen kunnat genomföras på ett bra sätt, inga tävlingar har ställts in trots att regnet ibland varit nära och vädret varit förhållandevis kallt. Under oktober, när Eclectrictävlingen skulle avgöras, blev det riktigt dåligt. Få var det som trotsade det dåliga vädret och ställde upp. Dessutom föll de bilburna veteranerna bort eftersom det, på grund av den blöta banan, var bilförbud. Vi hoppas på bättre väder under senhösten så att bilförbudet kan hävas.

Höstmötet, som avslutar den ordinarie säsongen, genomfördes den 29 september. Det blev inför nästa säsong några förändringar i veterankommittén. Bob Barnden avgick och Tommy Lernemo kom in istället. Annars är det samma gäng som har fått förnyat förtroende att leda herrarnas veterangolf vidare under 2018. Tack till er som ingått i kommittén för ert arbete under året.

Vi ber också avslutningsvis att få tacka golfsekretariatet, med Nea Kampuhlin i spetsen, för allt det stöd som vi fått under säsongen.

Jonas Domeij