Ryder Cup 4-6 juli 2018

Lyckad tävling även detta år
Wermdö Golf & Country Club

I årets Ryder Cup hade vi traditionellt en fantastiskt uppställning av 36 herrar med glatt humör och formen på topp. Anmälningarna tecknades fullt redan 6 dagar innan påbjuden sista anmälningsdag. Vill man vara med så gäller det att vara ute i tid.

Lagledare var Claes Nyqvister och Mats Persson och vi satte ihop ett program där vi för första gången paketerade in 4 måltider och en frukost i anmälningsavgiften. Fredrik i restaurangen kunde då ge oss en fördelaktig deal och det var uppskattat av herrarna.

Vi gjorde ett försök i år med att bjuda in deltagarna i Solhem cup till torsdagens middag. Några tjejer kom men då de startat tidigt på morgonen så kunde inte alla komma tillbaka till klubben för middag efter herrarnas spel. Kanske kan vi samordna bättre nästa år.

Spelet var som vanligt jämt efter de första två dagarna med Bästboll och Greensome, och avgörandet kom först efter sista dagens singelmatcher. Grattis lag Mats till en stormseger med 21,5 poäng mot Claes 14,5 poäng. Vi hade som vanligt tur med vädret och greenerna men vattenbristen på fairway kunde vi inte göra någonting åt.

Vi kommer självklart att fortsätta denna aktivitet nästa år. Hur trevligt vi hade det framgår av årets bilder.
Claes Nyqvister/Tävlingsledare
PS/ Ni har väl inte missat nyheten om Ugo som passade på att göra HIO under turneringen! Läs mer här https://www.wermdogolf.se/dags-for-hio-igen-arets-4e-gjorde-ugo/ /DS