Per-Ulrik går mot nya utmaningar

Styrelsen informerar
Wermdö Golf & Country Club

Per-Ulrik Johansson har informerat styrelsen att han kommer lämna uppdraget som klubb-VD i WGCC under våren 2019 för att övergå till annan verksamhet. I en kommentar säger Per-Ulrik:

”Jag har under ca 3 år haft förmånen att jobba som VD och klubbchef för WGCC. Det har varit roliga, jobbiga, utmanande, spännande och mycket stimulerande år. Nu har jag beslutat att gå in i en ny fas av mitt liv. Tack till alla medlemmar och personal som gjort att jag verkligen känt mig ”hemma” på WGCC. Jag kommer att sakna er. Hoppas vi ses någon gång i framtiden på vår fina bana, men då kommer jag bara att spela golf! Jag räknar med att arbeta kvar till april 2019 och kunna vara behjälplig med att introducera näste VD i jobbet.”

– Vi respekterar naturligtvis Per-Ulriks beslut, säger ordförande Lennart Svensson. Under Per-Ulriks tid som VD har flera stora förändringar genomförts, såsom nya golfpro´s och uppbyggnad av en helt ny restaurang och med ny krögare. Golfbanan har fortsatt att utvecklas och håller nu åter en hög klass efter sommarens torka.

Arbetet med att rekrytera en ny VD kommer att igångsättas direkt.