Per-Ulrik – Det har varit en härlig start på säsongen!

Banan är i fantastisk kondition och lovordas av både medlemmar och gäster.
Företagsgolfen har flutit på bra hittills och jag vill tacka våra veteraner/seniorer för att de ställer upp och hjälper till så att företagen får utmärkt service. Sista dagen för företagsgolf innan vi tar en paus för sommaren är nu på torsdag. Vid mindre företagsdagar så gör vi vårt yttersta för att det även ska kunna spelas golf för er medlemmar samt andra gäster. Var gärna uppmärksamma runt tidsbokningen så är det stor chans att ni kan boka och komma ut och spela.
Nathalie NygrenGrattis till Nathalie Nygren som blev 2:a på Skandia Tour i helgen som spelades på Wermdö Golf & Country Club. Hon är därmed direktkvalad till JSM elit.
Vi fick lovord av Golfförbundet för banan och trevligt bemötande. Det är så himla kul att höra! Tack också till våra medlemmar som ställde upp som funktionärer i helgen!
Våra nya tees på hål 13 och 16 är i gång och är mycket fina! Fantastiskt jobb av vår banpersonal både vad gäller dessa tees och allt annat som gjorts på banan. Greenerna, som varit mycket fina redan när banan öppnades i slutet av april, har nu kommit in i fas 2 vad gäller hastighet. Vi kan räkna med en stimp runt 9 och 10 framöver.
Det ligger nu ett täcke över poolen som förhoppningsvis ska höja temperaturen i vattnet. Detta ligger på över natten samt de dagar det är lite kallare och badning inte förväntas. Täckning och upprullning sköts av personal från kansliet samt restaurangen. Om ni själva rullar upp det så se till att det hamnar i linje och inte rullas upp snett.
Målning på delar av klubbhuset fortsätter och nästa fas är att måla den svarta plåten utomhus runt fönster på restaurangen.WERMDÖ-GOLF-50_400px
Nu börjar vi komma in i en period då spelaktiviteten trappas upp. Jag vill påminna er om att vara noga vid bokningar och att se till att avbokningar sker i god tid. Detta för att ytterligare stärka vår WGCC-anda! Annars innebär det stora begränsningar i tillgänglighet för först och främst andra medlemmar.
Vi ser fram emot ett härligt 50-års jubileum och framförallt den sista veckan i juli! Se till att boka in tävlingar, middagar samt andra happenings. Jag vill pusha lite extra för Country-dagen, den 29 juli. Det kommer hända mycket roligt denna dag. Bjud även in de som inte är medlemmar. Mer info om detta inom kort.
Innan allt detta sker ska vi fira midsommar, som enligt mig är vår ”Nationaldag”. Själv kommer jag fira detta med min ingifta släkt som älskar att ha fest! Vi brukar bli ca 150 personer hos mina svärföräldrar. Alla gäster bidrar med något till lunchen. Hoppas jag slipper rulla 500 köttbullar…….
Glad midsommar!
Ha det bäst!
Per-Ulrik