Operakällaren Foundation

Samarbete med Operakällaren Foundation och UNICEF
Wermdö Golf & Country Club

På måndag den 5 september är det Operakällaren Foundation på Wermdö Golf & Country Club som anordnas till förmån för Unicef och vattenprojekt i Afrika.  Att kunna ge våra barn ett glas rent dricksvatten är något vi tar för givet. Men alla barn har det inte lika lätt. Vattenbristen i Afrika är stor och lidandet likaså.
I år är det tioårsjubileum då Operakällaren Foundation samlar in pengar till förmån för UNICEFs arbete med att förse barn i Afrika med rent dricksvatten och andra förnödenheter. Hittills har Operakällaren Foundation samlat in ca 22,5 miljoner kr.
Dagen är uppbyggd på 3 olika delar;

Frukostseminarium:
Mark Levengood är moderator
– Carl Bildt
– Anna Maria Corazza Bildt
– Johan Rockström, professor i miljövetenskap, utnämndes till Miljömäktigast i Sverige år 2012 och 2013
– Den världsberömda sångerskan Nana Mouskouri

Golf:
Efter avslutat seminarium erbjuds buss till anrika Wermdö Golf & Country Club för golfevenemang med Tourspelare och andra stjärnor. Start cirka kl 12.  Vi har många av våra medlemmar som funktionärer. Varmt välkomna att komma ut och titta.
Bankett:
Varje år avslutas Operakällaren Foundation med bankett på Operakällaren med Steffo Törnqvist som konferencier. Under middagen arrangeras en auktion av föremål som skänkts till tävlingen av partners och Operakällaren där alla bankettgäster kan ropa in priser och pengarna går oavkortat till Operakällaren Foundation till förmån för UNICEF.
Vv läs mer på  http://operakallarenfoundation.com/golfen
611A3535  611A3526