Nya rutiner införs för avgiftshantering 2019

Nu kan du betala årsavgifter via ”min golf”!
Wermdö Golf & Country Club

Redan idag använder de flesta av oss ”min golf” för bokning av starttid. Som ytterligare medlemsservice vill klubben ge möjligheten till betalning av avgifter via ”min golf” där de lätt och smidigt betalas med andra betalmedel t ex kort. Beroende på vilket avtal man har med kortutgivaren finns dessutom möjlighet att dela upp betalningen under längre tid än det som klubben kan erbjuda.
Alla avgifter läggs då upp per artikel (medlemsavgift, spelavgift och ev skåp) men kan betalas samtidigt. De återfinns under varje medlems sida så är ni fler i familjen får man logga in på respektive ”min golf”.

Vill eller kan du inte betala via ”min golf”?
Sista dag för betalning via ”min golf” är den 28 februari 2019. De som ej nyttjat möjligheten till betalning via ”min golf”, får efter det faktura via e-post, då med förfallodag 15/3-19.

Var hittar jag avgiften?
Logga in på golf.se, ”min golf”, gå till ”mina sidor” och fliken ”mina betalningar”.

Har du friskvårdsbidrag från företag?
Ni som kan tillgodogöra er friskvårdsbidrag kan efter genomförd betalning skriva ut ett detaljerat kvitto på spelavgiften att lämna in till företaget.