Några rader från Per-Ulrik

Tack för i år och vi ser framåt!

Tiden flyger fram känns det som……
Nu har jag varit vd/klubbchef på WGCC drygt ett år! Det har hänt mycket och jag har lärt mig många nya saker samtidigt som jag lär mig hela tiden. Det är det som gör det här jobbet så intressant och spännande.
Som på de flesta golfklubbar så finns det en hel del saker som kan bli bättre. Nu efter ett år på nacken så har jag lite mer insikt i vad utmaningarna är och ihop med styrelsen, kansliet och banpersonalen diskuteras det förslag på förbättringar för framtiden, både på kort och lång sikt.
Jag har fått en hel del feedback från medlemmar, gäster och företag och jag hoppas att ni fortsätter att höra av er om saker som både är bra och det som kan bli bättre. Denna information är väldigt viktig för oss som jobbar på klubben för det viktigaste är att tillfredsställa så många som möjligt i den mån det går.
Jag vill tacka alla våra funktionärer och frivilliga som ställt upp under året! Det uppskattas otroligt mycket. Ni som hjälpt till med företagsgolfen är ovärderliga och ni är också mycket populära när ni på ett mycket trevligt sätt tar emot våra företagspartners. Ni som har hjälpt till att åka runt på banan som ”Marshalls” vill jag också tacka. Er ser jag inte lika mycket då ni ofta hjälper till på helger men ni gör också ett kanonjobb. Till er som hjälpte till på Operakällaren Foundation vill jag självklart också tacka. Det är en tuff dag med många bollar i luften samtidigt. Ett extra tack till Rolf Wassing som håller i allt.
Till nästa år välkomnar vi våra nya Head Pros, Ida-Maria Billström och Henrik Nyström. De kommer till WGCC med ny energi och har många idéer som jag tror ni kommer att uppskatta. Både Henrik och Ida-Maria kommer att ha en vinterverksamhet på Ullna Indoor och i Haningehallen. Passa gärna på att förbättra ert spel under vintern genom att boka några lektioner.
Vi jobbar också med att hitta en ny krögare till WGCC till nästa år. Vi ser det som ytterst viktigt att det kommer hit någon som månar om våra medlemmar och gäster och samtidigt utvecklar restaurangen på klubben då det finns en enorm potential.
Nu får vi hoppas att Henrik Stenson, förutom en fantastisk säsong, även blir Europa-etta. Han ligger bra till för det.
Ta det lugnt i detta tidiga vintervädret. Fortsätter det så här så ser jag fram emot skidspåren på golfbanan i vinter.
Ha det bäst! //Per-Ulrik
“Golf is about how well you accept, respond to, and score with your misses much more so than it is a game of your perfect shots.”  -Dr Bob Rotella