Några ord från Per-Ulrik

Underhållsarbeten, företagsförsäljning och lite annat
Wermdö Golf & Country Club

Kul att se att några har varit här och spelat på vintergreener. Nu börjar det klia lite även i mina fingrar inför säsongen. Läs gärna banchefen Lasses rapport om vad som hänt på banan och runt i kring klubbhuset under vintern.
Företagsförsäljningen har flutit på bra och vi är i fas med förra året samma tid budgetmässigt men införsäljningen fortsätter för att nå budget för 2016. Som vanligt så är det tisdagar och torsdagar som huvuddelen av företagsgolfen spelas fram till den 15 juni samt efter 15 augusti. Dock kan det finnas ett fåtal undantag.
Trappan ned till poolen som varit dåligt underhållen och förfallit till att bli en säkerhetsrisk håller nu på att läggas om. Stenläggningen samt underlag är i dåligt skick så vi gör ett nytt fundament med andra stenar. Poolen och poolområdet ses över. Jag återkommer med eventuella förnyelser runt detta.
Vi planerar att ha ett informationsmöte för nya medlemmar den 10/5 på WGCC. Det är tänkt att detta möte är för medlemmar som kommit in de senaste två åren och vi vill hälsa dem extra välkomna. Det kommer att komma en separat inbjudan inom kort till de som är aktuella.
Vi är i slutskedet med att trycka årets Matrikel. För de som vill uppdatera/göra ändringar i denna så vill vi gärna att ni hör av er eller kommer förbi kansliet. 08-570 607 00, kansli@wgcc.se
På städdagen den 23:e april kommer jag tyvärr inte kunna medverka.  Jag har sedan en lång tid tillbaka bokat in en helg med min fru och vi reser bort. Jag är ledsen att jag missar detta, det hade varit ett utmärkt tillfälle att få träffa er medlemmar, städa lite samt kanske spela några hål.
Min dörr står för det mesta öppen här på kontoret så kom gärna förbi och säg hej och ge mig gärna  feedback på saker som är bra på klubben men även vad som kan bli bättre. Detta är viktigt för mig för att så snabbt som möjligt ytterligare kunna sätta mig in i verksamheten.
Jag ser verkligen fram emot golfsäsongen som för mig blir den första här på WGCC. Passa på att hitta lite inspiration för er själva och titta på helgens sändningar från Augusta National.
Ha det så gott!
Per-Ulrik
”If you wish to hide your character, do not play golf”  –  Percy Boomer