Krögarens höstavslutning!

Årets Party på Wermdö Golf & Country Club!
Wermdö Golf & Country Club

Årets Party på Wermdö Golf & Country Club! ”Krögarens höstavslutning” – För medlemmar och inbjudna gäster i samarbete med krögaren Fredrik Jonsson

Lördag 29/9 skall medlemmarna på Wermdö GCC och deras inbjudna gäster ta farväl av en kanonsäsong. Vi spelar 3 personer i lag (Mix Scramble) på dagen med 2 lag på varje tee och äter middag på kvällen med efterföljande dans. Obs! Anmälan till tävling=deltagande på middag. Anmäl lag eller individuellt på ”min golf”. De som anmäler sig individuellt blir inlottade i lag.

Inskrivning, betalning och brunch från 10.00 29/9.  Tävlingsinformation kl 12.00  –  Kanonstart kl 12.30.
Anmälan till brunch görs i förväg när man anmäler sig till tävlingen och tänk på att krögaren behöver veta hur många lunch det blir, det är viktigt att ni respekterar detta!

Brunchen ingår inte i priset, detta betalas i restaurangen.

Middagen startar kl 19.30 med fördrink och fyrverkeri, maten serveras kl 20.00 och består av en charkbricka till förrätt, grilltallrik till huvudrätt med bakad potatis och sallad samt ½ flaska vin, alternativt 2 flaskor öl. Prisutdelningen sker under middagen. Efterinsläpp sker från kl 22.00 då dansen börjar ta fart.

Kostnaden är 600:- för medlemmar och 800:- för spelande gäster. Det är möjligt att ta med ett begränsat antal gäster till bara middagen, detta kostar 500:-. Är man vegan/vegetarian skall det påpekas i anmälan. Alla som skall spela anmäler sig enligt ovan och de som vill bjuda in gäster enbart till middagen eller har frågor mailar michael@ekonomlinjen.se

Varmt välkommen !
Hälsar Michael Bergman & Co