Klubbframgångar på Teen Tour på hemmaplan 12/9

Wermdö Golf & Country Club

Stort grattis Erik Blomqvist till vinsten på hemmaplan!

Det blev en rafflande upplösning på killsidan när sista deltävlingen för året på Teen Tour Future kom på besök till WGCC. 50 killar och 20 tjejer från mellersta Sverige spelade 27 hål i ett stundtals utmanande väder med regn och vind. Länge var Douglas Nordlöf från Saltis i ledning på -3. Erik låg och jagade på -2. På det 27:e och sista hålet gjorde Douglas den första bogeyn för dagen och slutade på -2. På 8:an gjorde Erik birdie och gick till -3 och kunde sedan göra ett avslutande par på 9:an för vinst. Linus Landahl och Oscar Blomqvist gjorde också fina insatser och slutade på -1 och delad fjärde plats. De fina placeringarna ger viktiga rankingpoäng inför nästa säsong.

På tjejsidan var Denise Paulsson och Emilia Ullström med fint efter 18 hål men föll tillbaka lite på de sista 9 hålen. Vann gjorde Rebecka Ringström från Täby som gick på par totalt på 27 hål, grattis!

Värt att nämna är att vi hade rekordmånga wgccjuniorer med i startfältet i år, 10 stycken.  

En komplett resultatlista finner ni här: RESULTAT TEEN TOUR WGCC 12 sept.

Alla spelare och föräldrar tyckte vi hade en bra tävling och fin bana och vi fick idel lovord från SGF och TD:n Håkan Ståhlbro.

Det betyder mycket för oss att kunna genomföra en tävlingen av den här sorten. Vi bidrar tillsammans med andra Stockholmsklubbar (bl a Saltsjöbaden, Lidingö, Djursholm, Drottningholm,Österåker, Haninge, Ingarö, Nacka, Viksjö, Bro Bålsta) till att utveckla golfen och juniorerna i regionen.

Ett stort tack till Agneta Thelander, Johnnie Brännström, Åsa Jankler, Jens Ullström, Jimmy Ramstedt, Johanna Ramstedt och Malin Blomqvist som alla hjälpte till med arrangemanget!

Ett stort tack till klubben, banpersonalen, shopen och restaurangen!   Golfhälsningar, tävlingsledare Johan Blomqvist