Juniorkommitténs säsong 2017

Sammanfattning och avslutning
Wermdö Golf & Country Club

Avslutning på WGCC juniortour
Den 13/8 hölls stor avslutningstävling för juniorerna på WGCC. Tävlingsdagen började i regn och avslutades med gemensam middag på Le Golf.
Även i år hade vi avslutningen på en söndag för att ge fler föräldrar möjlighet att närvara vid tävling och prisutdelning. 24 tävlings sugna juniorer anmälde sig.
För en del av våra juniorer blev tävlingen kombinerad med KM där våra juniorer visade upp sin bästa golf.
Frans och Viktor L delade 2:a platsen i herrklassen och Ellen R kom 2:a i Damklassen. Juniorklassen i KM vanns av Viktor Löwensporr.

Årets vandringspriser delades ut enligt följande;
Bästa brutto och vandringspriset ”Viveca Ödners minne” gick till Frans Axelsson 72 slag.
Bästa poäng B- eller C-klass och vandringspriset ”Styrelsen och Juniorkommitténs vandringspris” gick till Lukas Dahlgren 40 p.
”Silverörnen” som donerats av Clarence Dybeck att utdelas till ambitiösa flickor gick i år till Denise Paulsson.
”KM i puttning juniorer” gick till Viktor Löwensporr.

Under 2017 har WGCC´s juniorer emottagit 2 st mycket generösa donationer från familjen Bobby Looft och Christian Larsson.
Deras bidrag har under säsongen bland annat använts till träningsläger på klubben och andra aktiviteter, vi planerar även för extra aktiviteter under höst 2017 samt säsongen 2018. Stort tack!

Vi vill även tacka våra sponsorer för säsongen som med sitt engagemang har stöttat juniorverksamheten:
ÅF – IKONHUS – PACLAB – ICA MAXI – LINKS 75. 

Resten av säsongen 2017
Även om den så kallade sommarträningen är slut, fortsätter de som anmält sig för ”Utomhusträning vår, sommar och höst” att träna måndag och torsdag till och med torsdagen den 28 september enligt gruppindelningen som finns på juniortavlan i klubbhuset.

Henrik och Ida-Maria inspirerar alla till att utvecklas och träna flitigt.

Vi i kommittén har påbörjat utvärdering av säsongen för att se vad vi ska försöka förändra inför 2017. Har ni åsikter eller idéer om vår verksamhet är vi tacksamma om ni skickar dessa till  juniorkommitten@wgcc.se