Ett storslaget Vårslag!

Säsongsstart för klubbtävlingarna
Wermdö Golf & Country Club

Den 26 maj genomfördes den första klubbtävlingen för säsongen i strålande sol. Vi spelade individuell poängbogey och det blev strålande resultat för många. Komplett resultatlista hittar ni på ”min golf”.
A-klassen vanns av vår årsmedlem Thomas, B-klassen av Pia, C-klassen av Maria och Juniorklassen av Kalle. Tävlingarna i tävlingen Rakast drive vanns av Christer, Närmast hål av Jan, Längsta drive Dam Rebecka och i herrklassen av Anders. Stort grattis till alla vinnaren och bra kämpat av Alla!
Efter rundan grillades det hamburgare av Wermdö Golfrestaurang och alla fina priser sponsrades av dem, Shopen och Kiosken, stort tack till er!

Nästa klubbtävling på agendan är Flaggtävlingen på Nationaldagen den 6 juni, den är öppen för anmälan redan nu!
Till vår glädje kommer shopen i samarbete med Wermdö Golfrestaurang ordna en midsommargolf på självaste Midsommarafton! Det blir förstås midsommarbuffé, dans kring stången och allt annat som hör en traditionell midsommar till.Tävlingen kommer spelas som greensome i 2-mannalag med gemensam start kl 8 och du kan anmäla dig även dit redan nu, både som lag eller som enskild där vi lottar in er i lag.
Obs! Klubbtävlingar är endast öppna för medlemmar och deras gäster.