Breitling St Olof med rekorddeltagande

t6DjuzeGtqFyQPnOSzHClpaR1TxJt_DPu_ZfMDfuDvcWGCCs högtidsdag St Olof firades med en partävling bästboll, en fin måltid och utdelning av utmärkelser till avgående vd Jens Ullström och  en introduktion av nye vdn Per-Ulrik Johansson.
Det var ett rekorddeltagande på Breitling St Olof med över 130 deltagare, det var bra resultat och golfbanan är i kanonskick. Vid prisutdelningen hälsade tf vd Lennart Svensson välkommen. Tävlingskommittén med Gunn-britt Krusberg-Nilson, Inger Johansson och Kajsa Schmidt hade gjort ett starkt jobb och höll i prisutdelningen tillsammans med Eva Bonnier från sponsorn Breitling.
n7cXykq9tXtDFKl9CaP7pI468v9NddFjkh7Xyg3V7tAVid den utsökta middagen introducerades WGCCs nya vd Per-Ulrik Johansson och hans hustru Jill. Per-Ulrik berättade lite om sig själv och hur han fungerat i team när han var professionell golfspelare och att han nu såg fram emot att skapa nya team med WGCCs medlemmar och partners.
Bengt Möller tackade av vd Jens Ullström som efter sju framgångsrika år som vd går vidare i karriären. Jens har under lett verksamheten på mycket skickligt sätt och sett till att vi haft en lönsamhet varje år. Jens har tillsammans med medlemmarnas insatser skapat resultat så att vi fått ner skulderna från cirka 25 miljoner till 8,5 miljoner. Under denna sjuårsperiod har WGCC investerat cika 10 Mkr i golfbana och fastigheter på samtidigt som kostnader kapats. Vi gör nu banarbeten och en stor del av fastighetsarbeten i egen regi. Jens har också format en kommersiell modell för att få en balans mellan medlemmar, gäster och företagspartners. Samtidigt har det skapats en fin anda i klubben och bland de anställda och prioriteringen har varit på  medlemmarnas trivsel.
tgT4PWcpSPem-CRywtaFxRxIGO2c6tdR1gOWorBCFcsJens fick sedan klubbens förtjänsttecken manschettknappar, silvernål och WGCCs högsta utmärkelse en guldnål.
Ett lotteri med en klocka och andra presenter från Breitling samt cds från Per-Ulrik Johansson samlade in 20 000 kronor som går till WGCCs framgångsrika juniorverksamhet. Bengt Möller vann klockan från Breitling.
Se bilder från St Olof