Årets julklapp

Årets julklapp!

Snart nalkas julen, och när snön ligger som ett mjukt täcke över banan kan golf kännas en aning avlägset. Men det hindrar inte oss på WGCC att både längta till nästa säsong och arbeta hårt för att den ska överträffa alla förväntningar. 

Som du redan känner till kommer klubben att sälja 190 nya aktier, enligt beslut på extra årsmötet i augusti. För att främja gemenskapen och uppmuntra till golf med nära och kära, ger vi dig som befintlig aktiemedlem en exklusiv möjlighet. Du har nu chansen att köpa aktier till familjemedlemmar till ett kraftigt rabatterat pris innan vi officiellt går ut på marknaden i januari.

Julklappspris till familjemedlemmar: 12.500 kr per aktie. 

Ord pris i januari: 25.000 kr per aktie. 

Med det här erbjudandet hoppas vi kunna skapa en ännu starkare gemenskap på vår klubb till allas glädje. Om du har frågor eller behöver mer information är du varmt välkommen att kontakta kansliet.    

Köpevillkor:

 Som familjemedlem räknas make, maka, sambo (skriven på samma adress), barn och barnbarn till medlem. Julklappspriset gäller t.o.m. den 31 december 2023. Om ni befinner er på en julresa går det bra att mejla kansliet för att reservera ert aktieköp innan året är slut.

Prisvillkor: Om denna aktie ställs ut till försäljning före 2025-06-30 förbinder sig köparen att betala ytterligare 12 500 kronor i pristillägg.

I övrigt gäller de regler och stadgar som finns på klubbens hemsida.