Sommaravslutning för WGCC Juniorer!

Söndagen 18:e augusti genomfördes juniorerna sin årliga sommaravslutning. Dagen inleddes med tävling 18 hål, där A-klassen spelade slagtävling medan B och C klassen spelade poängbogey.

Målet med dagen var att det skulle bli en rolig och minnesvärd dag, men också att de som vanligtvis inte tävlar utanför klubben skulle få se hur det går till vid Teen Tour tävlingar och andra juniortävlingar utanför WGCC.

Vi hade dagen till ära flera föräldrar som hjälpte till förtjänstfullt vid inskrivningen, starter, resultatrapportering vid half-way house, klubbhuset, scoring area mm.

Resultat från dagen:

Vinnare i A-klasen:Lukas Landahl 69 Netto (70 brutto)
Vinnare i B-klassen:Emilia Ullström 37 p
Vinnare i C-klassen:Albert Amneus 38 p

Längsta Drive: Ellen Ramstedt & Alex Thelander
Närmast flagg: Sebastian Olsson

Efter avslutad tävling på banan korades vinnaren av Junior KM i puttning. Juniorklubbmästare i puttning 2019 blev vår sista-års junior Lukas Landahl med 15 puttar (-3) på 9-hålsbanan.

Efter avslutad putt-tävling var det dags för den stora prisutdelningen där klubben utöver tävlingsresultateten från dagen årligen delar ut ett antal vandringspriser. Årets vandringspriser tilldelades 2019:
Emilia Ullström – Silverörnen skänkt av Viveka Ödner och tillfaller den tjej som har tagit stora steg framåt med sitt golfspelande under säsongen.
Erik Larsson – tilldelades träningsflitpriset 2019.

När prisutdelningen var avslutad avrundades dagen med en tidig gemensam middag i restaurangen där juniorer och föräldrar samsades i matsalen.

Nu har tränings- och tävlingssäsongen gått in i slutfasen och i mitten på september slutar uteträningen då det blir för mörkt att träna kvällstid.

Väl mött igen till säsongen 2020!
För juniorkommittén Hans-Erik Nygren