Septemberhälsning från Per-Ulrik

Några rader från vår vd
Wermdö Golf & Country Club

Vi har under de senaste veckorna genomfört de sista företagsarrangemangen för året och vi har fått mycket beröm för golfbana och mottagande. Jag vill tacka de medlemmar som ställt upp under året vid dessa tillfällen. Det är mycket uppskattat! Jag vill också tacka medlemmarna för att de varit tålmodiga och tillmötesgående när vi haft stora företagsjippon. Det är ju, med något undantag, bara på tisdagar och torsdagar fram till den 15 juni samt efter 15 augusti som vi bokar företagstävlingar. Ofta går det ändå få in någon typ av spel dessa dagar för medlemmar och gäster.
Företagsgolf och sponsring står för en betydande del av klubbens intäkter och trots en tuff marknad så kommer vi nå budget för 2016.
Årets Operakällaren Foundation blev återigen en succé. Ett drygt 30-tal medlemmar deltog som funktionärer och under dagen insamlades smått fantastiska 4 miljoner kronor till Unicef och deras vattenprojekt i Afrika. Ett extra tack till Rolf Wassing som samordnat inför dagen. För mer information om Operakällaren Foundation klicka här: Operakällaren/Unicef
I takt med att det blir mörkare så kommer klubbhusets öppettider att anpassas. Information om detta kommer att finnas på hemsidan och på entrédörren in till klubbhuset.
Söndagen den 9 oktober är receptionens sista öppetdag för året. Från och med måndagen 10/10 är det bollränna som gäller, du kan alltid ringa kansliet för att få besked om belastningen på banan.
Golfbanan är fortfarande i mycket bra skick och jag hoppas att hösten blir lika fin som förra året då det spelades golf ända in i december här på WGCC.
Glöm inte bort Ryder Cup som börjar nästa helg! Det blir tufft för det Europeiska laget med många rookies som ska möta, ett på pappret, mycket starkt Amerikanskt lag. Jag tror vi är underdogs men det tycker jag bådar för något gott….
Ha det bäst!
Per-Ulrik
Golf… is the infallible test. The man who can go into a patch of rough alone, with the knowledge that only God is watching him, and play his ball where it lies, is the man who will serve you faithfully and well.  P. G. Wodehouse