Rapport från Juniorerna

Träningar och framgångar i tävlingar!
Wermdö Golf & Country Club

Träning
Säsongen har nu kommit igång på allvar. Säsongsträningen startade 1 maj och vi tränar  2 dagar i veckan på måndag och torsdagkvällar. Vi har nu 34 juniorer som tränar under hela säsongen. Sommarträningen startar 12 juni och då hoppas vi att ännu fler juniorer kommer igång i träning. Under vintern har vi haft fysträning i Grantomtahallen och vi fortsätter nu att träna fys på klubben på onsdagar.
Ida-Maria och Henrik visar stort engagemang och gör ett jättebra jobb med juniorerna.

Tävling
Förra helgen 6-7 maj var det tävlingsstart för många av våra juniorer. Bland annat var det Rookietour-tävling på Ingarö och vi kom till start med 10 st juniorer. Bäst av WGGC juniorerna blev William Ramstedt på en 6:e plats.
I lördags var det premiär på Skandia Tour och vi kom till start med 7 spelare på Skandia Tour First och 2 spelare på Skandia Tour Future. Bäst lyckades Erik Blomqvist (spelade på Wäsby) och Ellen Ramstedt (spelade på Riksten) som båda kom på 2:a plats. Det innebär att de får flytta upp till Skandia Tour Future i nästa omgång den 10 juni. Grattis till båda två!

Många juniorer kom till start i Vårslaget igår på WGCC. Segrade gjorde Lukas Landahl. Grattis!

Fredag 16:e Juni kommer vi att stå som värdar för tredje omgången av Rookie tour och vi hoppas på stort deltagande från våra egna juniorer.
Vi ser nu fram mot en rolig sommar med mycket träning, spel och tävling.

Följ oss gärna på Instagram: wgcc_juniorkommitten och wermdo_golf_academy

//Juniorkommitten