Pro & Shop

Animerad vit pil ned ikon

Lektioner​/Kurser

Nyheter i vårt kursprogram är bl.a. ”Get into the woods”

Golfresor

När det äntligen blir aktuellt med golfresa meddelar vi det här!

Shop

Vi samarbetar med de bästa varumärkena.

Logobollar

Privat eller företagslogoboll? Beställ av oss! Maila idamaria@wermdogolf.se

Utveckla din golf hos oss!

Våra PGA pro´s  Henrik Nyström och Ida-Maria Billström hjälper dig hitta rätta svingen och känslan på green. Boka tid via deras bokningssystem timecenter.se/wga

Vi driver också en välsorterad shop med de senaste nyheterna och det som inte finns här kan du alltid beställa!

Wermdö Golf & Country Club

Utveckla din golf hos oss!

Vi planerar att öppna för säsongen lördagen den 18 April. Då får du möjlighet att prova på det senaste inom hårdvara där du får veta vilka klubbor och även skor som passar dig bäst. Självfallet kommer du även få hjälp med det senaste inom golfmodet. Notera det i kalendern redan nu. Vi fortsätter att arbeta med vårt bokningssystem timecenter.se/wga. Redan nu kan ni anmäla er till våra lektioner, kurser samt gruppträningar inför säsongen.

Vi hoppas att kunna inspirera dig med några av våra nya kurser eller ta del av de populära kurserna som fanns på menyn från förra säsongen. Vi jobbar med att täcka alla spelets olika delar i vårt kursprogram. Passa på att anmäla dig redan nu för att säkra din plats tidigt på säsongen!

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor till oss: e-post idamaria@wermdogolf.sehenrik@wermdogolf.se, tel 08-574 60710

Varmt välkomna till säsongen 2018!
Ida-Maria, Henrik och Gun, WGA

Henrik Nyström, 51 år, bor i Djursholm med familj.

Kommer närmast från Bro Hof Slott Golf Club där han varit Head Pro ett antal år. Henrik coachar flera duktiga spelare på golfgymnasium samt college i USA.Henrik har en gedigen erfarenhet inom svinganalys, spelstrategi och custom fitting. Han har ett stort kontaktnät inom golfvärlden som han byggt upp över åren. Henrik har gått PGA Tränarutbildning som är på 3 år samt andra specialinriktade kurser inom golfen. Utöver detta har Henrik en 13-årig Europatourkarriär som spelare.

Ida-Maria Billström, 37 år, bor i Huddinge med familj.

Kommer närmast från Salems Golfklubb där hon jobbade som assistent och innan det har hon flera klubbar där hon varit verksam på, bl.a. som Head Pro på Ulriksdal och Bromma. Ida-Maria har erfarenhet som egen företagare och har jobbat aktivt i flera golfshoppar. Hon har gått PGA Tränarutbildning på 3 år samt genomfört ett flertal andra specialinriktade kurser inom golf. Ida-Maria har en aktiv idrottskarriär inom golf, fotboll och innebandy. Hon har också varit verksam som ungdomsledare i ett flertal sporter.

Wermdö Golf & Country Club