Onsdagsklubben på Wermdö Golfrestaurang – dags igen 25 juli!

Onsdagsklubben – det finns bara ett original – allt annat är sämre kopior

 

Vänner, medlemmar och medlemsungdomar! Nu på onsdag den 25 juli bjuder vi upp till dans!

Onsdagsklubben på Wermdö Golf & Country Club fästes på rikskartan vid 70 talet och har sedan dess varit både omtalad och omtyckt. Flertalet kopior har gjorts runt om i landet men det finns endast ett original, och endast en plats där den verkliga onsdagsklubben kan äga rum.

Nu har vi på Wermdö Golfrestaurang bedrivit vår verksamhet i tre månader och fokuserat på riktigt god mat och dryck varje dag, både till lunch och middag, men nu är det dags för oss att ta nästa ordentliga steg och få till en riktigt, hejdundrans festkväll skapat av unga vuxnas närvaro!

Kom och visa mig hur det ska gå till!

Jag själv har, och kommer aldrig att få, uppleva en ”Onsdagsklubb” på golfen som gäst och jag behöver er för att visa hur det ska gå till! Tag med nära och kära, vänner och familj, kompisar och bekanta! Främlingar kommer att bli vänner och vänner kommer att bli själsfränder! Jag hoppas på att vi den 25 juli kommer att skapa ytterligare en minnesvärd kväll och att vi tillsammans kan återuppstarta en gammal tradition!

Vi har inte slutat med Onsdagsklubben, vi har inte ens börjat!

Köket har öppet till ca kl. 21:00 därefter dryckesservering och kalla rätter. Bordsbokning mat & dryck eller endast dryck, vänligen maila till info@wermdogolfrestaurang.se

Ingen entréavgift! 20 års åldersgräns.

Varmt välkomna!

Bästa hälsningar
Fredrik Jonsson
Krögare Wermdö Golfrestaurang
www.fredrikmaster.se
www.wermdogolfrestaurang.se