Ny krögare i restaurangen 2021

Wermdö Golf & Country Club

Det känns positivt att kunna meddela att vi, inför kommande säsong, har klart med ny krögare i restaurangen.

Vi upplever att vår nya krögare är väl införstådd med vår ambition med restaurangen och att vi har en gemensam målbild framöver. Inför byte av krögare var det ett antal faktorer som var särskilt viktiga för oss. Utöver mångårig erfarenhet från restaurangbranschen, satte vi särskilda krav på personlig närvaro och med klubbens restaurang som huvudsyssla. Vi prioriterade även kunskap inom golf samt kännedom om klubbens historia och därmed förståelse för restaurangens fulla potential. Vi anser att vår nya krögare uppfyller samtliga kriterier.

Här följer en kort presentation av vår nya krögare och ett par viktiga medarbetare:

Krögare – Staffan Olsson

Staffan är 49 år och bor i Strömma. Han är en inbiten golfare och har varit på WGCC både som gäst och medlem under 20 års tid. Han känner väldigt väl till klubbens historia, vår ambition, vår målgrupp och restaurangens potential. Staffan har gedigen erfarenhet som servitör, hovmästare och restaurangchef sedan 1991. Han har bland annat arbetat på restauranger som Lisa på Torget, Restaurang J i Nacka, Strömma Kanalbar, Fågelbro Krog med flera. Vi upplever även att Staffan delar vår passion och vår höga ambition för WGCC.

Köksmästare – Oscar Nettarp

Oscar är 35 år och utbildad kock. Oscar har erfarenhet från att driva egna restauranger och som kökschef på en rad olika restauranger i Stockholm. Oscar har även erfarenhet från att ha arbetat på Fågelbro Krog under ledning av Bockholmsgruppen. Oscar kommer senast från ett uppdrag som kökschef på restaurang Högkvarteret på Valhallavägen som han, enligt referenser, lyfte till en mycket uppskattad kvarterskrog på kort tid.

Namnet på restaurangen är ännu inte klart men vi återkommer med löpande information och närmare presentation av vår nya krögare här under våren.