Mulligan Cup 2020 – SPECIAL

Stöd Juniorverksamheten och vinn WGCC’s bästa parkeringsplats med egen skylt! 

Förra året samlade vi tillsammans in över 15.000 SEK under tävlingen Mulligan Cup där pengarna gick oavkortat till WGCC juniorverksamhet. I år med rådande Coronarestriktioner kommer vi istället att auktionera ut förstapriset i Mulligan Cup! Gör därför gärna en välkommen insats för våra härliga juniorer och buda på den bästa parkeringsplatsen på vår klubb ett år framåt!
 
Delta i Mulligan Cup 2020 – SPECIAL 
Auktion: Bästa parkeringsplats med egen namnskylt 
Auktionen öppnar fredag 17/7 kl. 16.00 och stänger fredag 24/7 kl. 22.00
Mejla ditt bud till junior@wermdogolf.se. Ange namn, telefonnummer samt bud. Endast högsta bud visas och ditt bud är anonymt, endast högsta bud kommer att namnges. Det går självklart även bra att vara anonym både som företag och privatperson om det önskas.
 

Varmt välkommen att lägga ditt bud! 

Ledande bud: 26.000 SEK.

Auktionen är stängd och avslutad.

I förra årets upplaga av Mulligan Cup gick Mats Persson ur tävlingen som vinnare med 49 välförtjänta poäng(!).

Vad är Mulligan Cup?
 
Några av er har kanske under sommaren passerat (den bästa) parkeringsplatsen prydd med en skylt och texten som lyder ”Reserverad vinnare Mulligan Cup – Mats Persson” och undrat hur en medlem lyckats få en sådan guldplats?
 
Det är tack vare tävling Mulligan Cup som arrangeras av WGCC juniorerna tillsammans med Juniorkommittéen! Mulligan Cup är en dam- och herrtävling för WGCC’s medlemmar och gäster där man har möjlighet att vinna klubbens bästa parkeringsplats! 
 
Mulligan Cup är den tävling där det tjänar på att slå snett. För varje slag som hamnar i skogen, vattnet, bunkern, eller för missad putt kan man köpa sig en Mulligan – endast för 20 kr. Det vill säga, slå om slaget och sudda ut det tidigare misstaget! Under tävlingsrundan har man även möjlighet att köpa slag av några av våra elitjuniorer som är utstationerade på utvalda hål. Man kan också få sin alldeles egen junior-caddy under dagen – också för en blygsam summa. 
 
 
“Mulligan Cup är faktiskt ingen ny tävling för WGCC utan en tävling som introducerade redan till klubben 2006” berättar Rebecka Surtevall. Hon fortsätter: ”då var jag själv junior och stod och slog drives på hål 16 så folk kunna nå in på green med två slag. Det var alltid en uppskattad tävlingen och många av de tävlande vill nästa komma tvåa i tävlingen för att dom så gärna ville ha andrapriset! Det var alltid ett underbart prisbord. Roligt att vi har startat upp tävlingen igen förra året och vi ser fram emot att det blir ett årligt återkommande lättsam tävling igen, där syftet är att brygga mellan äldre och yngre medlemmar, ha roligt tillsammans och samla in pengar för att utveckling klubbens juniorverksamhet.”
 
I förra årets upplaga av Mulligan Cup gick Mats Persson ur tävlingen som vinnare med 49 välförtjänta poäng(!). 
Mats: ”Man brukar ofta känna när man är ute och spelar, ”vart är min andraserve”, Mulligan Cup gav mig min andraserve! Det var verkligen årets roligaste tävling, inte bara för att jag vann, men för att hela eventet var välarrangerat, för en god sak och främjar våra duktiga juniorer. Jag hade tidigare bara sett några av dom, men här fick man träffa och prata med dom, och självklart, se några riktigt grymma slag! Roligt med att vinna en parkeringsplats och roligt med många andra fina priser. Tråkigt att att man inte fick försvara titeln i år, men är definitivt med nästa år igen när tävlingen blir av!”
 
Vi vill också ta tillfället i akt och tacka våra otroliga sponsorer för Mulligan Cup 2019, utan er hade inte tävlingen varit möjlig!
 
Clic Gear
HE fotografi
Gustavsbergs Tennisklubb 
WGCC PRO-shop
Husqvarna 
Villa Värmdö Restaurang 
Callaway
 
Är du nyfiken på att veta mer om Mulligan Cup eller skulle vilja vara med och sponsra årets roligaste tävling nästa år? 
Hör av dig till rebecka.surtevall@golftraveller.com