SÄLLSKAPSSPEL
När banan öppnar för spel mot sommargreener sker tidsbokning företrädesvis via ”min golf” eller telefon till receptionen. Läs klubbens riktlinjer med anledning av Covid-19 om rekommenderade rutiner för incheckning, ankomstregistrering, digitala scorekort, spel på banan och mycket annat som är bra att känna till inför säsongen.

TILLFÄLLIGA LOKALA ORDNINGSFÖRESKRIFTER
Läs våra Tillfälliga lokala ordningsföreskrifter med anledning av Covid-19. Ordningsföreskrifterna är framtagna för att minska risker för smittspridning och för att förtydliga riktlinjer för giltiga handicapronder.

DIREKTIV GÄLLANDE TÄVLINGAR
Vi följer uppdaterade riktlinjer från Svenska Golfförbundet om tävlingsverksamhet både för förbunds-, distrikts- och klubbtävlingar. GDF och golfklubbarna ska följa Folkhälsomyndighetens direktiv och tills vidare skjuta upp all form av tävlingsverksamhet från och med den 6 april och tills vidare.Det innebär tyvärr att WGCC inte kan arrangera någon form av tävling tills vidare men vi följer utvecklingen noga och återkommer med uppdaterad information så snart det sker en förändring kring tävlingsspel.