Restaurang Villa Wermdö drivs av Oscar Olsson och Martin Eskilsson genom sitt bolag LGG France AB. Oscar drev den kända och mycket uppskattade skärgårdskrogen Grand Malma Kvarn i fyra år fram till 2017. Martin driver bl a sommarkrogen Loftet på Harstena.

Öppettider under försäsongen är följande:
Sön-Tors 11:00-15:00
Fre-Lör 11:00-20:00

Skulle ni vilja boka bord går det bra att ringa 073 922 96 38.
Besök gärna Villa Wermdö hemsida här.
Alltid på Villa Wermdö: MENY

Villa Wermdö har lång erfarenhet av att anordna stora som små fester för alla tillfällen. Med ett fantastiskt läge och svårslagna vyer är detta det perfekta stället för dig att fira din stora dag.

Vi tar emot bröllop, födelsedagsmiddagar och fester stora som små. Menyerna skräddarsyr vi tillsammans med er, för just ert event. För mer info eller bokning ring 070-012 70 27. Det går även bra att maila bokningsförfrågan till info@villawermdo.se

Med sin sobra miljö inbjuder till både trivsamma spontana måltider och större middagar för upp till 220 personer. Den fina, nyrestaurerade, matsalen från tidigt 1900-tal erbjuder en enastående atmosfär och från den inglasade verandan har man en storslagen utsikt över Grisslingefjärden, golfbanans 18:e green, poolen och båthamnen vilken naturligtvis har gästplatser för våra besökare

WGCC´s golfrestaurangs historik:
Villa Wermdö hette ursprungligen Torpa. Det ursprungliga huset byggdes 1904 av Thorsen Rosberg, som sommarnöje åt familjen. Då var huset ungefär lika stor som dagens bar och barservering. Träpanelerna och öppna spisen är kvar från den ursprungliga inredningen.

En senare ägare till Torpa, familjen André, drev det eleganta varuhuset Sidenhuset på Regeringsgatan/Hamngatan. Under 1910-talet byggdes Torpa om till det som idag är restaurangen.