Damernas Höstavslutning 1 oktober

Lyckad avslutningsdag för klubbens damer

Det blev en mycket lyckad avslutningsdag för oss damer. Sååå mycket skratt och glada tillrop! Det var mycket svårare än vad många av oss trodde att spela ”Norsk poängbogey”!
Vi spelade 18 håls pb men med rätten att på varje hål, få ett kast som inte räknades med i den totala scoren. Oj, många kast blev det över och i bunkrar innan vi kom på hur vi skulle utnyttja tillfället!

Efter avslutad tävling samlades vi i klubbrummet för ett glas bubbel med lite mingel och information från Bengt Möller om nutid/framtid. Damkommittén blev också avtackade för de gångna åren som blev från 5 till 15 år av nedlagt ideellt arbete för damdagar/tävlingar/sponsorer/budgetarbete med mera.

Damkommittén passade också på att tömma prisskåpet för säsongen. Där fanns allt från hårfönar till brandfiltar och fina skålar tillsammans med årgångsviner. Vi gav oss inte förrän prisbordet var tomt.
Årets birdiepris delades ut till Irmeli Fallström.

Under efterföljande gemensam lunch berättade Ida-Maria om vinterns aktiviteter och också om planering inför våren/sommaren samt om resor och annat. En på sammantaget bra avslutning och mycket uppskattad dag med vackert väder och god mat!

I och med detta tackar vi i Damkommittén för oss. Vi har diskuterat och gett Per-Ulrik ett förslag på hur vi tillsammans kan utveckla arbetet vidare inför nästa säsong. Tack för roliga tävlingar tillsammans med er och uppmuntrande ord.

Vi ses! //Damkommittén WGCC – Pia Imbro