Damer

WGCC:s damkommitté består från och med 2021 av Carin Davegårdh och Marie Hedlund. Damkommittén har som inriktning att ordna damaktiviteter som främjar delaktighet och gemenskap inom WGCC. 

Vi vill att alla ska känna sig välkomna till vår fina klubb där vi Träffas, Tränar, Trivs och Tävlar.

Äntligen dags för Damernas onsdagstävlingar!
Nu har Folkhälsomyndigheten gett klartecken så vi kan köra igång våra damtävlingar på onsdagar. Vi hoppas du längtat och tycker det ska bli kul att komma igång med tävlandet!
Redan nu kan du anmäla dig till första tävlingen den 1/7. Anmäler dig gör du via ”min golf” där även startavgift om 50:- erläggs.
Som vanligt går anmälningsavgifterna till en prispott som delas ut till 1a och 2a pristagare, beroende på antalet anmälda i varje grupp. Vi spelar poängbogey om inget annat anges.
Första starttid kl 9. Anmälningstiden går ut dagen innan kl 12. Efter anmälningstiden gått ut får du veta din starttid.

22 juli spelar vi Onsdagssilvret, en tävling instiftad av Pia Persson där vi tävlar om priser skänkta av medlemmar, läs mer under tävlingsinformation på golf.se.

Den 5 augusti står vi som värdar för ”Nationell Damdag”, bjud in era väninnor till en härlig golfdag hos oss! Anmälningsavgift 100:-. Sista anmälningsdag för Nationell Damdag är 3/8 kl 10. Fina priser utlovas!

Tyvärr gäller fortsatt restriktioner kring samling och prisutdelning varför inga gemensamma luncher med prisutdelning planeras. Endast de som har pris att hämta vid tävling där sådana utdelas efter målgång kan stanna kvar för prisutdelningen. Av samma anledning ser vi helst att deltagare använder sig av digitala scorekort genom att ladda ner appen ”ontag”. Undantagsvis delas scorekort ut. Dessa får inte bytas mellan varandra, resultaten motläses med markör vid målgång och lämnas i reception eller greenfeeinkastet. Varmt välkomna önskar Damkommitténs Marie Hedlund och Carin Davegård.

Kontaktpersoner för veterandamerna är  Katrin Sundling och Charlotte Pousette.