Till vår stora glädje kliver vi idag in i köket på Wermdö Golfrestaurang!
Nu väntar tolv fartfyllda dygn i era lokaler med det grundläggande arbetet för att kunna starta upp restaurangen. Vi ska bland annat testa maskiner, packa upp och diska porslin, glas och köksutrustning och fylla kylar, frysar och skafferi med goda råvaror. Mycket ska falla på plats till den stora dagen, Wermdö Golfrestaurangs öppning den 9 maj!

Från den 1 maj erbjuder vi godsaker och något lätt att äta i cafét i lobbyn. Caféverksamheten flyttas den 9 maj in till den nya fina baren.

Cafét i lobbyns öppettider 1-8 maj
1 maj       kl. 9 – 16
2-4 maj    kl.10 – 16
5-6 maj    kl. 9 – 16
7-8 maj    kl. 8.30 – 16

Som några av er känner till sen tidigare så älskar jag korv! Så lördagen den 5 maj och söndag den 6 maj grillar vi korv mellan kl. 11:00 – 16:00 båda dagarna.
Utöver caféverksamhet från morgonen den 9 maj så kommer det att finnas enklare lunch i restaurangen på dagen. Lättare förtäring från baren på kvällen då restaurangen är full av middagsgäster för event Mixed Grand Opening.

Från och men den 10 maj kommer det att finnas frukost, lunch och middag ända fram till den 15 oktober, sen så klurar jag även på ett läckert julbord i december.

Det pirrar lite i kroppen och glädjen är påtaglig.  Jag liksom ni längtar efter att få se helheten med allt på plats och det ska bli så himla roligt att få vara tillsammans med er denna säsong på Wermdö Golfrestaurang. Framgång föder framgång och jag kan meddela att vi har ett serveringstillstånd.

Bästa hälsningar
Fredrik Jonsson