Veteranherrar 2016

Arbetet med att ta fram tävlingsschemat för sommarsäsongen är i stort sett klart. Vid höstmötet bestämdes att vi denna säsong ska ha 7 st. Poängbogey- och 7 st. Slaggolftävlingar. Den populära scrambletävlingen återkommer även i år. Sedan gammalt återkommer också Antikrundan och Ladies over 50.

Klubbens  50-årsjubileum kommer veteranerna att fira med bl.a. en extra mixedtävling med damerna.

För denna säsong kommer veteranerna att återgå till vad som gällde tidigare – nämligen att man får välja fritt för varje tävling om man vill starta från röd eller gul tee. Detta för att underlätta vid lottningen och fördelning av bilar. Vad gäller de tävlingar som ingår i Hesselman väljer man tee den första gången man tävlar.

Vi hoppas att säsongen 2016 ska innebära en tidig golfstart med en bra bana och att vi kan fortsätta att vara lika många veteraner som tidigare – kanske öka något. Vi hoppas naturligtvis att vi ska kunna dra in några nya av de som i år uppnår veteranstatus. Kanske också några av de som formellt platsar – men som valt att tills vidare stå utanför. Varmt välkomna till spel 2016.

gubbe