Tidningen Svensk Golf 2020

Tidningen Svensk Golf ingår inte som gratistidning i ditt medlemskap fr o m nr 4 nästa år utan övergår till en prenumererad tidskrift. I samarbete med Svensk Golf vill vi dock göra det möjligt för er medlemmar att även i fortsättningen ta del av tidningen på ett förmånligt sätt.

Det innebär att du som är medlem hos oss har ett specialpris (239 kr för hela 2020) där även klubbens juniorverksamhet får ett bidrag på 40 kr per tecknad prenumeration.
Från Golfförbundet kommer istället tidningen ”Golfa” ges ut, denna ingår i medlemskapet.

Ta del av prenumerationserbjudandet, klicka här: SvenskGolf/WGCC

Nytt om Svensk Golf:
Svensk Golf är en självklar vän i varje svensk golfares liv som vi kommer att fortsätta utveckla med smarta instruktionstips, djupa och matnyttiga utrustningstester och de mest läsvärda reportagen från svenska golfbanor samt intressanta möten med golfprofiler och spännande besök på utländska golfdestinationer. Allt för att göra ditt golfliv bättre och roligare. Svensk Golfs motto är att ”inspirera dig till bättre golf” och det gör de genom att jobba med Sveriges skickligaste golfskribenter och fotografer samt de allra kunnigaste tränarna och experterna. 

Vad händer med Svensk Golf under 2020?
Under 2020 kommer tre utgåvor av Svensk Golf att skickas ut precis som vanligt. Från och med nummer fyra kommer affärsmodellen för tidningen att förändras, då distributionsavtalet med Svenska Golfförbundet upphör, och övergå till att bli en prenumererad produkt. Därefter kommer Svensk Golf att producera sex utgåvor av tidskriften mellan maj till december 2020.

Vad kan läsarna förvänta sig av Svensk Golf i den nya modellen?
Svensk Golf vill fortsätta hålla fast vid mottot att ”inspirera dig till bättre golf”. Bättre golf kan handla om allt från att få matnyttiga och genomtänkta träningstips som gör att du spelar bättre golf till att du inspireras att vidga dina vyer och upptäcka nya golfbanor runtom i landet, eller utanför Sverige. Det läggs mycket krut idag på olika utrustningstester, men det är ett exempel på ett område som ska vässas ytterligare för att kunna ge läsekretsen ännu bättre vägledning inför köp av allt från järnset till avståndsmätare. Tidningen vill vara som den där golftokiga kompisen som du kan snacka golf med hur länge som helst och fråga vad som helst, allt från tävlingar eller nya drivers till vilka som är Sveriges roligaste, vackraste eller bästa banor.

Vilka innehållsmässiga fokusområden får nya Svensk Golf?
Alla Svensk Golfs läsarundersökningar ger ett tydligt kvitto på att läsekretsen uppskattar Golfskolan med alla dess olika instruktionsavsnitt, utrustningstester samt banbesök och reportage från Golfsverige. Självklart ska du också få möta de mest intressanta svenska golfprofilerna, från proffs till unika eldsjälar, och så ska läsupplevelsen kryddas med riktigt bra berättelser från när och ibland även fjärran.