Tennis

WGCC har en hard court tennisbana som bokas i receptionen. Banhyra ingår i medlemskapet i WGCC. Lös gärna ett countrymedlemskap för 1.100:-/år för fri tillgång till banan och även pool och bastu!
För icke-medlem kostar banan att hyra en timme 200:-. Lös gärna en Clubfee för 150:-/pers så får du tillgång till pool, bastu och omklädningsrum också.tennis

Privatträning i tennis kan bokas av både vuxna och barn antingen enskilt eller i grupper. Wermdö Golf & County Club har samarbete med två tennistränare under 2017 och lektioner kan bokas genom att kontakta dem direkt:

Erik Pettersson, 39 år, boende i Ljung på Värmdö tillsammans med sambo och 2 pojkar. Spelade under 4 år collegetennis (division 1) i USA på High Point University, North Carolina. Har coachat och spelat tennis sedan tidig ålder. Coachade på ett privat sommarläger i Philadelphia för både vuxna och barn under två somrar. Har jobbat som Head Pro på en privat country club i Orlando, Florida. Jobbar även (bland annat) som som tennistränare i Gustavsbergs tennisklubb. Utöver tennis spelar jag racketlon (pingis, badminton, squash och tennis) på tävlingsnivå.
Kontaktdetaljer: erik@advertisingproducts.se, tel: 070-750 16 99

Leon Ericsson, 15 år, tävlar för GTK, (f.d. klubbmästare).Leon finns tillgänglig för sparring och träning. Ibland finns pappa Lars med för support (utbildad tränare).
Kontaktdetaljer: Pappa Lars nummer: 070-929 92 99