Pro/Shop

VARMT VÄLKOMNA TILL WERMDÖ ACADEMY & SHOP

Vårt mål med shopen är att skapa en harmonisk och trivsam miljö. Vår förhoppning är att vårt val av färger, design på möblering samt utbud skall ge dig en upplevelse som gör att du längtar till att återvända till oss. Vårt val av leverantörer är en blandning av de ni redan känner igen och är bekanta med och som har funnits i shopen tidigare samt några nya märken som vi hoppas ni ska tycka är spännande.

En uppdatering av rangen har genomförts. Vi har nya vita rangebollar, härliga utemöbler för dig som vill ta en paus under träningen och kanske ta med en fika upp till rangen. En ny bollautomat ger dig möjlighet att köpa bollar genom att betala med kort, även när shopen inte är öppen.

Ett nytillskott till träningsverksamheten kommer att vara en så kallad Trackman. Det är är ett revolutionerande träningshjälpmedel och analyserar precis allt om vad som händer med klubban i bollträffen och samtidigt mäter vad som händer med bollen. Ett mycket bra komplement till din golfträning där du får ytterligare ett verktyg  som hjälper dig förstå din svingrörelse. Trackman kommer även att användas för dig som vill köpa nya golfklubbor för att kunna ge dig bästa möjliga utrustning.

Vi har ett nätbaserat bokningssystem för lektion och kursverksamheten. Ett enkelt system där du själv kan se vilka lektionstider som är lediga samt se vilka kurser som erbjuds. Du kan på egen hand boka in dig, när som helst på dygnet. Självklart kan du också ringa oss så hjälper vi dig!

Ida-Maria & Henrik

Henrik Nyström, 47 år, bor i Djursholm med familj.

Kommer närmast från Bro Hof Slott Golf Club där han varit Head Pro ett antal år. Henrik coachar flera duktiga spelare på golfgymnasium samt college i USA.Henrik har en gedigen erfarenhet inom svinganalys, spelstrategi och custom fitting. Han har ett stort kontaktnät inom golfvärlden som han byggt upp över åren. Henrik har gått PGA Tränarutbildning som är på 3 år samt andra specialinriktade kurser inom golfen. Utöver detta har Henrik en 13-årig Europatourkarriär som spelare.

Ida-Maria Billström, 32 år, bor i Huddinge med familj.

Kommer närmast från Salems Golfklubb där hon jobbade som assistent och innan det har hon flera klubbar där hon varit verksam på, bl.a. som Head Pro på Ulriksdal och Bromma. Ida-Maria har erfarenhet som egen företagare och har jobbat aktivt i flera golfshoppar. Hon har gått PGA Tränarutbildning på 3 år samt genomfört ett flertal andra specialinriktade kurser inom golf. Ida-Maria har en aktiv idrottskarriär inom golf, fotboll och innebandy. Hon har också varit verksam som ungdomsledare i ett flertal sporter.

Henrik och Ida-Maria kommer båda att erbjuda lektionsverksamhet på WGCC.

De har gjort många golfresor och kurser ihop och de kompletterar varandra mycket bra. De har båda en härlig personlighet och är mycket glada och extremt motiverade att komma till Wermdö. De har planer för en uppgradering på Driving Range och uppfräschning av shopen. Ida-Maria och Henrik visar en tydlig ambition att utveckla juniorverksamheten på WGCC och kommer att jobba mycket aktivt med juniorkommiten. Tillsammans kommer de täcka upp ett stort område inom de kriterier och
önskemål för medlemmar och gäster på Wermdö Golf & Country Club.