Nu kan du börja boka starttid från och med 24/4 via golf.se. I år provar vi att ha fler bokningsbara tider och färre på “bollränna”. Det går att boka starttid redan från kl 6 på morgonen förutom måndagar då det som vanligt är startförbud pga banskötsel och veterangolf fram till kl 9. Särskilt bra för alla som har lite längre resväg att veta att man har bokad tid. Det går alltid att boka tid på plats via terminalen i klubbhuset där du också ser på starttidsskärmen vilka tider som finns att tillgå. Gäster får som vanligt erlägga greenfee i kuvert när receptionen inte har öppet. Detta är på försök och efter önskemål från många medlemmar, vi provar detta en tid till att börja med.
Fredag, lördag och söndag mellan kl 6 och 8 kan som vanligt endast 3-bollar bokas.

Nu kan du även boka golfbil via golf.se samtidigt som du bokar starttid! Det kommer dock alltid finnas “reservbilar” att boka på plats.

Vi har installerat ett nytt kassasystem som ska underlätta och snabba på betalningsförfarandet. Vi hoppas på överseende om det under inkörningsperioden visar sig motsatt..

Vill du inte ha Nyhetsbrevet från klubben? Mail-listan bygger på alla våra medlemmar som är inlagda i Golfens IT-system och tyvärr går det inte att ta bort enskilda mailadresser med annat än att man tar bort det helt från den individuella profilen. Man får då heller inget bekräftelsemail vid bokning av starttid och tävlingsanmälan vilket vi tror att ni vill ha. Vi hoppas på förståelse och ber er klicka bort mailet om ni inte vill läsa det.

Ska du gå på Årsstämman den 27/4? Glöm inte att anmäla dig till kansli@wgcc.se!