Wermdö Golf & Country Club är en av Sveriges bästa golfanläggningar mitt i Stockholms skärgård med underbar golfbana som under en följd av år haft en av Sveriges bästa golfrestauranger. Klubben är en Country Club med bl a tennis, swimmingpool, båtbrygga med mera. Restaurangen har traditioner tillbaks till 60-talet då Tore Wretman satt i styrelsen för golfklubben, följt av Bruno Simonsen samt Fredrik och Stefan. Golfklubben vill att restaurangen ska tillgodose medlemmar, deras gäster och övriga gästande golfares efterfrågan på mat och dryck. Det finns intressanta möjligheter att attrahera andra målgruppers efterfrågan, som allmänhet, discokvällar och större arrangemang som bröllop och andra fester.

Med Stockholms Skärgård och vår gästbrygga bara ett stenkast ifrån swimmingpoolen och det eleganta klubbhuset är möjligheterna oändliga för att göra Wermdö Golf & Country Club till en ännu populärare destination även för icke-golfare.

Golfklubbens mål är att tillgodose medlemmar, deras gäster och övriga gästande golfares efterfrågan på mat och dryck. Om restaurangen vill attrahera ytterligare målgruppers efterfrågan är det ok för WGCC att de också arbetar mot allmänheten, discokvällar och större arrangemang som bröllop och andra festarrangemang.

Serveringsverksamheten är av största betydelse för WGCC: s verksamhet. Utbudet av mat och dryck liksom servicegraden skall motsvara högt ställda krav. Det ska vara kvalitet i utbud och service. Restaurangen bidrar till att stärka WGCC-andan, klubbkänslan samt ge förutsättningar till social samvaro mellan medlemmar och deras gäster och bidrar till att stärka WGCC: s varumärke.

Vi söker en Krögare med framåtanda, som är en inspiratör och kreatör som inkluderar och bjuder in till gemenskap i nya och gamla nätverk. Ansvarstagande och ödmjukhet ska prägla vår restauratör. En ny krögare bör ha ett intresse för golf och ha kunskap om hur golfare vill bli bemötta.

Meny
Menyn ska svara upp mot behov som finns i en traditionell golfrestaurang med dagens rätt som anpassas för vanliga medlemmar såväl som juniorer och seniorers behov. Det ska också finnas ”fine dining” att kunna avnjutas främst på kvällsmenyn. Det får gärna finnas en experimentlusta i menyn.
Det ska också finnas möjlighet att få kaffe och aptitliga smörgåsar både i café och restaurang.
Kring poolen och bryggan ska det finnas möjlighet för lättare servering.
Klubben har ett antal middagar för 50-120 personer och här serveras ”fine dining”.

Öppettider
– Maj-september måndag-söndag
– Vid behov speciella dagar i april och oktober
– Möjlighet att ha öppet också övriga månader samt för t ex julbord, farsdagsmiddag, påskmiddag mm.
– Det är också helt ok om det finns en ambition att driva verksamhet året om.

Läs gärna mera i vårt prospekt –171201 Prospekt krögare

Kontakt
Om du är intresserad var vänlig kontakta
Per-Ulrik Johansson, vd, + 46 70 884 0922 vd@wermdogolf.se  eller
Bengt Möller, ordförande, +46 70 593 9171 eller info@bengtmoller.se