Det lackar mot jul, ett nytt år och innan vi vet ordet av är det golfsäsong igen! Men innan vi till våren kan snöra på oss golfskorna och putsa upp klubborna ska som vanligt medlems- och spelavgifter erläggas i början av det nya året.
Redan idag använder de flesta av oss ”min golf” för bokning av starttid. Som ytterligare medlemsservice vill klubben ge möjligheten till betalning av avgifter via ”min golf” där de lätt och smidigt betalas med andra betalmedel t ex kort. Beroende på vilket avtal man har med kortutgivaren finns dessutom möjlighet att dela upp betalningen under längre tid än det som klubben kan erbjuda.
Alla avgifter läggs då upp per artikel (medlemsavgift, spelavgift och ev skåp) men kan betalas samtidigt. De återfinns under varje medlems sida så är ni fler i familjen får man logga in på respektive ”min golf”.

Vill eller kan du inte betala via ”min golf”?
Sista dag för betalning via ”min golf” är den 28 februari 2019. De som ej nyttjat möjligheten till betalning via ”min golf”, får efter det faktura via e-post, då med förfallodag 15/3-19.

När kan jag betala?
Inför att medlems- och spelavgift läggs upp på ”min golf” kommer det att aviseras via Nyhetsbrev. Du kan redan nu kika på ”min golf” var du kommer att hitta avgifterna, logga in och gå till ”mina sidor” och fliken ”mina betalningar”. Det går även bra att redan nu registrera det kort man vill använda för betalningen under ”mina inställningar”/”mina uppgifter”.

Har du friskvårdsbidrag från företag?
Ni som kan tillgodogöra er friskvårdsbidrag kan efter genomförd betalning skriva ut ett detaljerat kvitto på spelavgiften att lämna in till företaget.