Fantastiska dagar!

Jag är positivt överraskad, överlyckligt och mycket tacksam. Vilket bemötande vi fått! Ni har välkomnat mig och mina kamrater med en stor öppen famn, ni ger oss glädje och stämningen i restaurangen är påtagligt god. Efter ”Mixed Grand Opening” startade vi upp i en rasande fart. Flertalet lunchgäster strömmade in, flera än vad jag någonsin kunnat drömma om och därtill några middagsgäster, trots att vi inte ens har fått upp den nya hemsidan, haft någon mail eller telefon (klippt kabel under renovering).

Vi har startat upp med en liten men naggande god meny, med maträtter som tilltalat publiken och som stått i relation till det fantastiska vädret, Caesarsalladen och Räksalladen är två av mina favoriter och dem kommer att finnas på menyn framöver.

Det kommer självklart mera!

Peu à peu kommer jag att bygga upp menyn tills den inom kort blir komplett. Fredagen den 18 maj börjar vi servera ”Golfburgare” och Haloumiburgare.  Burgarna presenteras som ”lite” eller ”stor” och det är valfritt att välja vilken man vill oberoende ålder.
Vecka 21 börjar vi till lunch med ”Dagens kötträtt”, ”Dagens fisk” och ”Veckans vegetariska”, vilket kommer vara genomgående under säsongen.
Successivt kommer även dryckesmenyn kompletteras med några goda drycker, bland annat letar jag efter ett trevligt bubbel som jag stolt kan erbjuda på glas.
Framöver kommer vi även att lansera vår pizza!

Vi arbetar oss successivt in i era nya lokaler och både bongsystem, hemsida och tv-abonnemang är på G! Vi planerar några trevliga aktiviteter och erbjudanden riktat mot er medlemmar, återkommer med mer information.

Jag tackar ödmjukast för de första fantastiska dagarna på Wermdö Golfrestaurang och ser fram emot en god fortsättning!
Varmt välkomna!
Fredrik & Co