Damer

Damlunch 26 maj, ladda ner inbjudan här: Damlunch 26maj

Snart dags igen för Solheim Cup! 3-5 juli, läs mer här: Solheim 2019

WGCC:s damkommitté består från och med 2019 av Carin Davegårdh, Ida-Maria Billström, Malin Blomqvist, Marie Hedlund och Johanna Ramstedt. Damkommittén har som inriktning att ordna damaktiviteter som främjar delaktighet och gemenskap inom WGCC. 

Vi vill att alla ska känna sig välkomna till vår fina klubb där vi Träffas, Tränar, Trivs och Tävlar.

En förändring mot tidigare år är att bredda möjligheten för fler att delta i de traditionella onsdagstävlingarna, genom att starttid kommer att finnas både på morgonen och sent på eftermiddagen / kvällen. Vår förhoppning är att så många som möjligt, såväl nybörjare som vana tävlingsgolfare ska vilja delta i säsongens onsdagstävlingar. 

Strukturen på upplägget för onsdagstävlingar 2019:

 • Alla tävlingar är öppna för alla damer, även icke-medlemmar.
 • Det kommer att ges möjlighet att starta i tävlingen både på morgonen och på eftermiddagen. På eftermiddagen kan, det beroende på startfält, hända att man spelar mixed (dvs spel med herrar). Dock deltar givetvis inte herrarna i damtävlingen.
 • Alla som är med och tävlar betalar en startavgift på 50 kr – betalning sker i samband med anmälan på golf.se senast 2 dagar innan tävlingen.
 • Icke-medlemmar som deltar betalar startavgift 50 kr + greenfee 300:-.
 • Cirka var fjärde onsdag spelas en lättsammare tävlingsform (skojtävling t ex spel med 3 klubbor, scramble, norsk poängboogie etc). Övriga onsdagar är spelformen poängboogie eller slaggolf.
 • Varje onsdagstävling delas får vinnaren och ibland tvåan och trean (beroende på startfält) presentkort i shopen.
 • En fredag per månad träffas alla som vill och kan för en lättsam fredags-AW ca kl 17. Då blir det prisutdelning för månadens skojtävling samt en kortare statusuppdatering för onsdagstävlingarnas resultat.
 • Höstavslutning för damernas onsdagstävlingar är söndagen den 29/9, med en slutgiltig prisutdelning. Anmälningsavgiften är denna gång  100 kr.

  Klicka här för spelschema tävlingar 2019 för fler roliga tävlingar under säsongen!

  Gilla vår Facebook – gruppWGCC Damer/Tjejer

  Damkommittén: Carin Davegård 070-638 54 64, Ida-Maria Billström 076- 108 94 74, Marie Hedlund tdlmariehedlund@gmail.com, Malin Blomqvist 070-959 73 51, Johanna Ramstedt johanna.ramstedt@hotmail.com

Kontaktpersoner för veterandamerna är  Katrin Sundling och Charlotte Pousette.