Golfbanan

Vår skärgårdsnära bana är en par 71 som slingrar sig fram i underbar natur. Avslutningen på hål 18 sker i anslutning till klubbhuset och du kan med fördel ta ett dopp i havet eller varför inte i vår nyrenoverade pool som håller 26-28 grader. Sen är det gott med en matbit i vår fantastiska restaurang med utsikt över hela härligheten!

Vi tillämpar det hektometriska systemet vad gäller tee-val.

Vi samarbetar med Caddee.se om Banguide. Ge gärna ditt omdöme om WGCC på deras sida.

Banguide

Banpersonal

Lars Andersson (Greenkeeper), Mikael Gustavsson (förman) och Svante Fransson. Under säsong arbetar även Patrik Sloth Ericsson och Oskar Bergentoft.

Banpersonal

Säkerhet

Vi som arbetar på banan upplever tyvärr ibland att golfare inte ser oss som levande ting, utan slår bollar emot oss utan klartecken. Om vi inte vinkar direkt så beror det oftast på att arbetet är slutfört inom någon minut, och då är det bäst för båda parter om man får slutföra och åka vidare. Givetvis kan vi som människor göra fel och missa en framvinkning, men det ger en ändå inte rätt till att slå en boll mot en person.

Än så länge har ingen allvarlig skada skett, och skall så förbli. Incidenter kommer att rapporteras för utredning. Vi gör allt för att lägga upp arbetet på så sätt att vi minimerar kontakt med varandra, men vissa arbeten måste göras bland spel. Vi önskar alla en trevlig och hänsynsfull golfsäsong.

Lasse med banpersonal.