Restaurang Le Golf

Restaurang Le GolfRestaurant Le Golf med sin sobra miljö inbjuder till både trivsamma spontana måltider och större middagar för upp till 220 personer.

Den fina matsalen från tidigt 1900-tal bjuder en enastående atmosfär och från den inglasade verandan har man en storslagen utsikt över Grisslingefjärden, golfbanans 18:e green, poolen och båthamnen vilken naturligtvis har gästplatser för våra besökare.

I oktober meddelade våra restauratörer Fredrik Westerlund och Stefan Hummelgren att de avsåg att överlåta sin verksamhet till nya restauratörer.
I mars tecknades ett nytt restaurangavtal med nya Le Golf AB. De har en hög ambition att utveckla Le Golf för medlemmarna och gäster. De har för avsikt att göra en ombyggnad av restaurangen och inglasning av verandan med inriktning att behålla den unika och gedigna stilen. Satsningar kommer att göras för fler aktiviteter året runt och gästspel med temakvällar. De planerar också att utveckla aktiviteter för båtgäster samt mer aktivitet kring poolen. En ny spännande meny kommer att erbjudas baserad på förstklassiga råvaror.
I nya Le Golf AB är Gustav Svensson, hovmästare och kökschef, med bakgrund från hotell på Östermalm och från restaurang i Småland. Han är en av sex investerare i nya Le Golf AB. Mer information om restaurang Le Golfs utbud och öppettider kommer inom kort. Läs mer på legolf.se