Wermdö Golfrestaurang

Wermdö Golfrestaurang är stängd för säsongen. Fredrik och Kristina med personal tackar för i år!

Julbord 14-16 december! information och bokning, maila: info@wermdogolfrestaurang.se

Restaurangen nås på telefon 08-57020873, hemsida www.wermdogolfrestaurang.se, samt på facebook, sök Wermdö Golfrestaurang.

Wermdö Golfrestaurang med sin sobra miljö inbjuder till både trivsamma spontana måltider och större middagar för upp till 220 personer. Den fina, nyrestaurerade, matsalen från tidigt 1900-tal erbjuder en enastående atmosfär och från den inglasade verandan har man en storslagen utsikt över Grisslingefjärden, golfbanans 18:e green, poolen och båthamnen vilken naturligtvis har gästplatser för våra besökare. Från och med säsongsstarten 2018 välkomnar vi Fredrik Jonsson som ny krögare!

 

 

För framtiden i historiska fotspår.
– Det är med stor glädje och entusiasm som jag fått äran att bli Wermdö Golf & Country Clubs nya krögare, säger Fredrik Jonsson. Det här är för mig en dröm som går i uppfyllelse och jag hoppas på att Ni tillsammans med mig och mina vänner vill dela vår glädje! Somliga kanske känner till mig sen tidigare efter min medverkan i ”Sveriges Mästerkock”, ”Fångarna på Fortet” eller ”Du är vad du äter”? Eller kanske har vi sen tidigare träffats på något event jag genomfört ute på Värmdö där jag grillat i någons trädgård? Oavsett så ser jag fram emot att vi alla träffas i Er nya restaurang!

MUMMS! Mat är livet!
Till Er skapar jag från grunden ett nytt koncept med smakrika maträtter som går i klassisk stil med en modern touch. Svensk husmanskost ligger mig varmt om hjärtat och det kommer dagens lunch att fokuseras på, riktig mat så att vi orkar hela dagen. Det kommer även att erbjudas en stående meny med väl utvalda rätter för att rimma med club- och bistrokänsla, till exempel min egna version av Tore Wretmans klassiker Toast skagen där de handskalade räkorna bland annat blandas med laktosfri crème fraiche och en nypa sellerisalt, för att därefter färgas ljusrosa med rödbetssaft. För att inte trampa i klaveret benämner jag den nya skapelsen för ”Skärgårdsbakelse”. Eller varför inte WGCC´s för föregna Grain Bowl, en smakrik råkostsallad som är vegetarisk men ändå mättar magen. Självklart kommer det även att finnas en redig entrecôte med klubbens egna kryddsmör Café de Paris på menyn.

Kolla gärna Fredrik Jonsson på youtube.com – här ett exempel https://www.youtube.com/watch?v=aerBpGdtQWU