Vår medarbetare sedan många år slutar hos oss i slutet av maj 2018. Vi söker nu hennes efterträdare som Ekonomiansvarig.

Klubbens Kansli på WGCC består av VD, Ekonomiansvarig, Kanslist, Fastighetsansvarig samt säsongsanställd personal i receptionen.

Ditt ansvar blir att sköta alla på en ekonomiavdelning förekommande uppgifter;
Löpande redovisning, Kund- och Leverantörsreskontra, In- och utbetalningar, moms, skatter, budget, budgetuppföljning, likviditetsuppföljning, bokslut, årsredovisning m.m.

Vi söker Dig som har mycket goda erfarenheter i ekonomi, redovisning och bokslut. Du behöver också goda kunskaper i Microsoft Officepaket med Excel och Word. Vi använder VISMA Administration och Lön.

Har Du erfarenhet av golf och Golfsystemet GIT är det en merit.

Vi söker Dig som är noggrann, ambitiös, prestigelös, utåtriktad, kan ta egna initiativ och som kan bidra till en bra laganda.

Som en central person på Wermdö Golf & Country Club är du både ett ansikte utåt och ett stort stöd för klubbens interna verksamhet.

Att bidra till att bästa möjliga service skapas, att ordning och trivsel upprätthålls för medlemmar, gäster och sponsorer och att god etikett iakttas inom klubben.

Vi erbjuder rätt person ett intressant arbete, där du har möjlighet att bidra med dina erfarenheter,
till effektivisering och systemlösningar.

Tjänsten är på heltid och vi tillämpar individuell lönesättning. Tillträde i början av maj då överlämning sker tillsammans med den avgående medarbetaren under maj månad.
Befattningsbeskrivning Ekonomiansvarig

Om du är intresserad av denna roll och intressanta tjänst på Wermdö Golf & Country Club, eller har frågor om tjänsten, vänligen skicka ett personligt mail och CV till ansokan@wermdogolf.se senast den 12 mars 2018.